Publicat 11/3/2019 10:45:47 +01:00CET

Soraya Sáenz de Santamaría fitxa per Cuatrecasas i entrarà en el seu consell d'administració

Soraya Sáenz de Santamaría ficha por Cuatrecasas y entrará en su consejo de administración
CUATRECASAS

MADRID, 11 mar� (EUROPA PRESS) -

L'exvicepresidenta del Govern espanyol Soraya Sáenz de Santamaría s'incorpora al despatx d'advocats Cuatrecasas com a scia i membre del seu consell d'administració, segons ha informat aquest dilluns la companyia.

Llicenciada en Dret i Advocada de l'Estat, Sáenz de Santamaría liderar i desenvolupar des d'aquest dilluns la prctica de 'Corporate Governance i Compliance' de l'empresa.

L'exvicepresidenta del Govern central coordinar un equip transversal i multidisciplinari integrat per experts encarregats d'assessorar les empreses, des de tots els enfocaments legals possibles, sobre el compliment normatiu i gestió de riscos. L'equip compta amb especialistes en dret societari, civil, penal, laboral i fiscal, entre altres prctiques.

D'aquesta manera, la nova scia de Cuatrecasas reprn la seva carrera professional després de complir amb tots els trmits exigits per la normativa aplicable als alts crrecs i al personal al servei de les Administracions Públiques.

"Els advocats de vocació tenim la fortuna de poder servir a la societat i a l'estat de dret en diversos mbits. Estic encantada de tornar a exercir l'advocacia i de fer-ho al costat del magnífic equip de professionals de Cuatrecasas, de l'experincia dels quals espero seguir aprenent els propers anys", ha ressaltat Sáenz de Santamaría

El president executiu de Cuatrecasas, Rafael Fontana, ha afirmat, per la seva banda, que Sáenz de Santamaría "és una advocada excepcional que ha demostrat al llarg de la seva carrera professional la seva vlua i grans dots de gestió".

"Els socis de la companyia estem molt contents que hagi decidit renovar el seu compromís amb l'advocacia i que ho faci des de Cuatrecasas. Estem convenuts que el seu enorme talent ser molt valorat pels clients que necessiten assessorament integral en termes de compliment normatiu corporatiu. S'incorpora a una prctica en creixement que és clau per a la sostenibilitat de qualsevol empresa", ha afegit.

Llicenciada en Dret per la Universitat de Valladolid, Sáenz de Santamaría va ingressar al Cos d'Advocats de l'Estat l'any 1999. Ha estat vicepresidenta del Govern i ministra de la Presidncia i per a les Administracions Territorials, a més de portaveu del Govern espanyol. Diputada, va ser portaveu parlamentria del Grup Popular al Congrés en la IX legislatura. En l'actualitat és consellera electiva d'Estat.