Publicat 29/7/2020 15:35:21 +02:00CET

Solé i Vergés defensen davant els cònsols la gestió del Govern dels rebrots

El conseller d'Acció Exterior, Bernat Solé, i la consellera de Salut, Alba Vergés, en una reunió telemàtica amb els cònsols acreditats a Barcelona.
GENERALITAT

BARCELONA, 29 jul. (EUROPA PRESS) -

El conseller d'Acció Exterior, Bernat Solé, i la consellera de Salut, Alba Vergés, han defensat aquest dimecres davant més de 30 representants del cos consular acreditat a Barcelona la gestió del Govern dels rebrots que s'han produït i els han transmès un missatge de "confiança i responsabilitat", després que diversos països hagin recomanat no viatjar a Catalunya.

En un comunicat després de reunir-se telemàticament amb els cònsols de Barcelona, han defensat que el Govern "ha actuat des del primer moment posant la salut i la seguretat de les persones al centre de la gestió de la pandèmia".

Solé ha expressat el seu respecte per les recomanacions de no viatjar a Catalunya, però s'ha posat a disposició dels cònsols perquè disposin de la millor informació a l'hora de prendre decisions i els ha demanat que "ajudin a informar els seus conciutadans de la situació real que es viu a Catalunya".

De la seva banda, Vergés ha destacat que "l'índex de propagació a les zones que tenien unes dades més preocupants està millorant", per la qual cosa és optimista davant la situació sanitària.

Segons ella, s'ha treballat per fer seguiment i control per evitar la propagació del virus i, tot i que creu que no es pot abaixar la guàrdia, "seguint les mesures de seguretat es pot estar tranquil a Catalunya".

Contador

el més llegit

 1. 1

  Mor un conductor en xocar amb un camió a l'autovia A-2 a Lleida

 2. 2

  Tallada la línia R3 entre Torelló (Barcelona) i Ripoll (Girona) per un atropellament

 3. 3

  Dimiteix el Govern del Líban després de les explosions al port de Beirut

 4. 4

  Unes 50 persones es concentren a Salou (Tarragona) per recordar la mort d'un manter el 2015

 5. 5

  Coronavirus.- El Govern de Colau assegura que la corba de contagis a Barcelona "s'està aplanant"