Publicat 24/7/2019 13:11:20 +02:00CET

El Software House de Seat a Barcelona es dirà Seat:Code

Nou CIO de SEAT, Sebastian Grams, i nou CTO de SEAT:CODE, Carlos Buenosvinos
SEAT - Archivo

BARCELONA, 24 jul. (EUROPA PRESS) -

Seat ha anunciat que el nom del seu centre de desenvolupament de programari que va anunciar en el Mobile World Congress (MWC) d'aquest any es dirà Seat:Code, segons ha informat l'empresa aquest dimecres un comunicat.

L'empresa ha creat el centre amb l'objectiu d'augmentar la seva eficiència i la del grup Volkswagen mitjançant la digitalització dels processos, i reforçar els models de negoci al voltant dels nous conceptes de mobilitat i connectivitat de l'automòbil.

El centre donarà feina a més de 100 especialistes i se situarà a Barcelona, una aposta que el president de l'empresa, Luca de Meo, ha justificat amb el seu desig de fer de la ciutat un dels principals "focus globals de la digitalització".

De Meo ha afirmat que aquest nou laboratori és necessari per passar de ser un fabricant d'automòbils a una empresa de mobilitat i poder participar en l'"anomenada indústria 4.0".

L'estructura de noves tecnologies estarà liderada per Sebastian Grams --que aposta per convertir la companyia en un "referent en la transformació digital"-- i Carlos Buenosvinos, i comptarà a més amb la col·laboració de l'equip Metropolis:Lab per desenvolupar noves solucions de mobilitat.