Publicat 15/11/2019 17:00:09 +01:00CET

El Smartbus de Huawei recorre tretze col·legis d'Andalusia per fomentar l'educació i la responsabilitat digital

Smartbus de Huawei Espanya.
HUAWEI - Archivo

SEVILLA, 15 nov. (EUROPA PRESS) -

Huawei Espanya ha portat Andalusia la segona edició del Smartbus, el projecte educatiu de la companyia dirigit a escolars que promou un ús segur i responsable de les noves tecnologies entre els nens i adolescents de nou a tretze anys d'edat.

L'aula mòbil de Huawei estarà fins el 29 de novembre a Andalusia i en el seu recorregut visitarà un total de tretze col·legis dels municipis de Còrdova, Dos Hermanas, Sevilla, Mairena de Aljarafe, Jerez de la Frontera i Màlaga, ha informat aquesta companyia a través d'una nota.

Durant aquest període més de 5.000 nens, pares i educadors atendran les sessions didàctiques que s'impartiran a l'aula mòbil dirigides a conscienciar sobre el bon ús de les TIC.

Amb aquesta nova edició, Huawei Espanya fa un pas més per potenciar les capacitats dels nens a favor de l'ús responsable de la tecnologia, en línia amb el seu compromís per impulsar la formació en entorns digitals segurs.

La Directora de Relacions Institucionals i Comunicació de Huawei Iberia, María Luisa Melo, ha explicat que "Smartbus és una iniciativa educativa de Huawei Espanya que es planteja des d'una visió positiva de l'ús de les noves tecnologies. Les activitats de l'aula mòbil proporcionen una experiència d'aprenentatge atractiva, interactiva i divertida perquè els joves entenguin els riscos de ciberseguridad i puguin treure partit de les eines tecnològiques. A Huawei creiem que l'educació és un pilar fonamental per crear oportunitats que doni suport a un desenvolupament sostenible de la societat".