Publicat 1/7/2019 14:00:19 +02:00CET

La Smart City Expo Latam reuneix més de 350 ciutats a Puebla (Mèxic)

La Smart City Expo Latam reuneix a més de 350 ciutats en Pobla (Mèxic).
FIRA BARCELONA

BARCELONA, 1 jul. (EUROPA PRESS) -

La fira sobre innovació urbana d'Amèrica Llatina i el Carib 'Smart City Expo Latam' (SCELC) reunirà més de 350 ciutats en la seva quarta edició que se celebrarà des d'aquest dimarts fins al dijous a Puebla (Mèxic), ha informat l'organització en un comunicat aquest dilluns.

Amb el lema 'Inclusió radical, un espai per a tots', la fira abordarà la importància de l'equitat i la col·laboració en el desenvolupament d'un model urbà més sostenible i humà.

L'esdeveniment ha organitzat més de 600 conferències on es tractaran temes com el desenvolupament econòmic i tecnològic; l'apoderament ciutadà; el govern obert; la mobilitat; la planificació urbana i territorial, entre d'altres.

A més, en el congrés participaran 280 ponents entre els quals es troben l'urbanista Mikael Colville-Andersen; la co-fundadora i presidenta de l'Aliança Nacional de Camperols, Mónica Ramírez i la directora general del Cambridge Innovation Center Miami, Natalia Martínez.

En l'àrea d'exposició s'exposaran les últimes tecnologies desenvolupades en l'àmbit urbà, amb la participació d'empreses com Huawei, Citelum, Clear Channel, Grup Salines entre d'altres.

A la fira també hi assistiran delegacions oficials procedents de països com l'Argentina, el Brasil, Colòmbia, Costa Rica, Xile, l'Equador, El Salvador, Guatemala, el Perú i Veneçuela.

FÒRUM DE L'ECONOMIA DE L'AIGUA

Una de les novetats d'aquesta edició és la celebració de la jornada 'iWater-Forum de l'economia de l'aigua', que se celebrarà el 2 de juliol, i que comptarà amb experts en matèria d'aigua i sostenibilitat.

L'objectiu de la jornada és debatre sobre la gestió de l'aigua en el context llatinoamericà, el seu sanejament i els desafiaments tecnològics i digitals per al consum d'aquest recurs.