Publicat 25/7/2019 19:14:55 +02:00CET

Sirvent (CUP): "És necessari que ens tornem a autodeterminar"

Maria Sirvent (CUP) intervé en el ple del Parlament de Catalunya
EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 25 jul. (EUORPA PRESS) -

La diputada de la CUP al Parlament Maria Sirvent ha assegurat que el Parlament ha de poder impulsar lleis que solucionin els problemes dels catalans, independentment de si l'Estat s'hi oposa: "És necessari que ens tornem a determinar, que ens tornem a governar. Ens hi posem?".

Durant el debat del ple de la 'Catalunya real', la diputada cupaire s'ha mostrat crítica amb la política que està impulsant el Govern català per revertir la situació d'alarma que consideren que s'està donant a Catalunya com, per exemple, amb els índexs de desigualtat i pobresa.

"Senyors i senyores, lluny de la Catalunya que ens ha descrit Pere Aragonès amb unes dades del 2% per damunt del PIB, Catalunya és avui més desigual", ha criticat la diputada, que ha explicat que la meitat dels catalans manifesten problemes per arribar a final de mes.

Ha defensat una Catalunya "rebel, que lluita contra les desigualtats, que mai es resigna i que planta cara, que és valenta, que cada dia alça la veu i que quan ho necessita exerceix la desobediència contra lleis injustes".