Actualitzat 20/4/2020 11:53:54 +00:00 CET

Simón considera que no és "decent" criticar el general de la Guàrdia Civil

Moncloa

MADRID, 20 abr. (EUROPA PRESS) -

El director d'Emergències del Ministeri de Sanitat, el doctor Fernando Simón, ha assegurat aquest dilluns que no li sembla "decent" criticar el general en cap de l'Estat Major de la Guàrdia Civil pel que ha qualificat d'error quan diumenge va dir que es mirava de minimitzar les crítiques a l'executiu.

Segons Simón, l'equip tècnic que compareix diàriament "treballa amb tota l'honestedat possible". Per això ha censurat que s'"utilitzin errors en els discursos" i ha assenyalat que els tècnics estan "al límit de la seva resistència". "No crec que sigui decent fer-nos mal com a equip", ha afirmat.

Simón ha parlat després del general José Manuel Santiago, qui la resta del comitè tècnic ha aplaudit. El comandament ha recordat el seu expedient en diferents missions de la Guàrdia Civil i ha dit que "no hi ha ideologia, el més important són les persones; tots els que som aquí, tots vostès, som un equip".

el més llegit

 1. 1

  Unes 300 persones fan una cadena humana a Tarragona per denunciar que les mesures sanitàries a l'aula són "insuficients"

 2. 2

  Un treballador de Saint-Gobain: "Tenim poques esperances d'arribar a un acord, l'empresa ens està enganyant i humiliant"

 3. 3

  Un operatiu policial als barris de Rocafonda, El Palau i Cerdanyola de Mataró finalitza amb 81 persones identificades

 4. 4

  Una embarcació ecològica recorre de Portbou a Blanes per recollir microplàstics al mar

 5. 5

  Instal·len a Mataró una llamborda en record de l'exministre anarquista Joan Peiró davant de l'última casa on va viure