Publicat 30/6/2020 14:12:53 +02:00CET

La seu de la Cambra de Comerç de Barcelona obrirà les portes el 4 de juliol

Façana de la Llotja de Mar.
CÁMARA DE COMERCIO DE BARCELONA

BARCELONA, 30 juny (EUROPA PRESS) -

La Cambra de Comerç de Barcelona obrirà les portes de la seva seu històrica, la Llotja de Mar, per primera vegada al públic en visites guiades a grups de no més de 15 persones, per garantir totes les mesures de seguretat, a partir del 4 de juliol.

L'entitat ja ha esgotat les entrades durant el primer cap de setmana, motiu pel qual s'ha ampliat els horaris i els dies de visita, que es podran consultar i reservar a través del seu web, ha explicat la Cambra de Comerç en un comunicat aquest dimarts.

L'obertura de la seu era un dels objectius que es va marcar el nou equip de govern fa un any, que veia imprescindible obrir al públic la Llotja de Mar per donar a conèixer un dels edificis més emblemàtics de la història econòmica de la ciutat, que també pretenen que es proclami Patrimoni de la Humanitat.

Les visites, que la Cambra té la voluntat de prorrogar indefinidament, s'oferiran al principi en català i castellà i mostraran al públic els més de 600 anys d'història de la Llotja i els seus diferents espais, com el Saló de Contractacions.

La Llotja de Mar es va construir al segle XIV per iniciativa del Consolat de Mar i el Consell de Cent com un espai de reunió per a empresaris i comerciants de Barcelona i al llarg de la seva vida ha rebut reis europeus i actes de les elits econòmiques i polítiques de la ciutat.

Contador