Actualitzat 25/8/2014 15:46:58 +00:00 CET

WhatsApp supera els 600 milions d'usuaris actius

WhatsApp Pantallazo Móvil Aplicación Facebook MWC
Foto: EUROPA PRESS

MADRID, 25 Ago. (EUROPA PRESS)

El servei de missatgeria instantània WhatsApp, adquirit per Facebook el febrer de l'any passat, ha assolit els 600 milions d'usuaris actius, segons ha informat el seu conseller delegat, Jan Koum, a través del seu compte de Twitter.

   "Ara estem treballant per a 600 milions d'usuaris actius mensuals", ha indicat el cofundador de WhatsApp, precisant que usuaris actius i registrats són diferents tipus de números.

   L'aplicació de missatgeria multimèdia ha sumat 100 milions d'usuaris actius des de l'abril, quan va comunicar que 500 milions de persones arreu del món són usuaris freqüents de WhatsApp, i 200 milions respecte al passat mes de desembre, quan va superar la "fita" de 400 milions d'usuaris actius mensuals.

   Facebook va anunciar el mes de febrer passat la compra de WhatsApp per uns 16.000 milions de dòlars (12.121 milions d'euros a tipus de canvi actual). El fundador i conseller delegat de la xarxa social, Mark Zuckerberg, va assegurar pocs dies després d'efectuar-se la compra que la companyia de missatgeria mòbil "val més" d'aquest preu.