Sergi Sabrià (ERC): "He votat 'Spain Sit and Talk"

Publicat 25/11/2019 10:30:02CET
El president d'ERC al Parlament, Sergi Sabrià, intervé en la sessió plenària celebrada al Parlament tres dies després que es conegués la sentència del 'procés', Barcelona (Catalunya, Espanya), 17 d'octubre del 2019 (arxiu)
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

BARCELONA, 25 nov. (EUROPA PRESS) -

El president d'ERC al Parlament, Sergi Sabrià, ha explicat que ja ha votat a la consulta que el partit celebra aquest dilluns entre la seva militància per avalar o no la investidura de Pedro Sánchez sense un acord previ per crear una taula de negociació, i que ho ha fet per demanar "Spain Sit and Talk".

"He votat 'Spain Sit and Talk'. He votat sí: per l'autodeterminació, l'amnistia, els drets, les llibertats i la república catalana i per dir 'no' a l'immobilisme de Pedro Sànchez i el PSOE", destaca en un missatge al seu perfil de Twitter recollit per Europa Press.

Des de les 9.00 hores d'aquest dilluns, el partit sotmet a votació la següent pregunta: 'Estàs d'acord a rebutjar la investidura de Pedro Sánchez si prèviament no hi ha hagut acord per abordar el conflicte polític amb l'Estat a través d'una taula de negociació?'.