Publicat 19/10/2019 10:51:26 +02:00CET

Sense incidències als serveis de transport de Catalunya excepte un tall a la carretera AP-7 a Girona

Unitats de Policia.
AUGC

MADRID, 19 oct. (EUROPA PRESS) -

El Ministeri de Foment ha confirmat que durant la nit de divendres no s'han produït incidències als serveis de l'aeroport del Prat de Barcelona, les estacions de trens, als ports, ni a les carreteres de Catalunya, excepte a l'AP-7 que s'ha tallat a l'alçada de Jonquera (Girona) en sentit sud.

En concret, a l'aeroport s'han produït aglomeracions als filtres de seguretat i al control de passaports, però sense cap altercat. Molts dels passatgers que tenien un bitllet amb sortida des de Barcelona han avançat la seva arribada a l'aeroport per evitar possibles incidències com ha ocorregut dies enrere.

Quant al transport ferroviari, durant tota la nit i des de l'obertura del servei, que s'ha restablert a les 05.00 hores a la parada de Passeig de Gràcia, no s'ha produït cap incidència, per la qual cosa els trens estan circulant aquest dissabte amb total normalitat.

Excepte la carretera AP-7 que s'ha tallat al quilòmetre 0 a la frontera de la Jonquera, Girona, en sentit sud, no s'han produït més talls a les autovies catalanes. A més, s'ha pujat la limitació de velocitat al tram de Girona d'AV de 30 a 80 quilòmetres per hora.

A petició de la Policia Nacional, aquest dissabte s'ha tancat un accés a Sants per la Plaza Joan Peiro de Girona per la presència de 200 manifestants aproximadament a la zona.

Als ports de Catalunya tampoc s'han produït incidències i han funcionat amb normalitat durant tota la nit, des de que es va incorporar l'estiba a les 20.00 hores del passat divendres.