Publicat 25/4/2019 15:58:44 +02:00CET

El segon classificat en les primries de Cs a Múrcia denuncia el procés electoral per frau

El segundo clasificado en las primarias de Cs en Murcia denuncia el proceso electoral por fraude
LEONARDO PÉREZ - Archivo

MÚRCIA, 25 abr. (EUROPA PRESS) -

El militant de Ciutadans que va quedar en segon lloc en les eleccions primries de la formació taronja a la Regió de Múrcia, Leonardo Pérez, ha presentat una denúncia a la Policia Nacional per un presumpte delicte de frau en el procés electoral que hauria afavorit la guanyadora, Isabel Franco, segons ha pogut saber Europa Press a partir de fonts properes.

En concret, Pérez ha presentat una denúncia per les "irregularitats" que ha detectat la seva candidatura, i ha adjuntat l'informe pericial que reflecteix que un 43 per cent dels vots rebuts per Franco procediria de connexions a Internet de fora de la Regió de Múrcia segons les adreces IP (Internet Protocol).

La candidatura de Pérez ha posat aquestes presumptes irregularitats en coneixement de la Policia Nacional, en considerar que aquest informe pericial és una "evidncia" i no es podia quedar "en un calaix". La Plataforma d'Afectats per les Primries de Cs continua treballant per preparar una querella a nivell nacional.

Cal recordar que Franco va obtenir 599 vots, el 43 per cent procedirien de fora de la Regió en funció d'aquest informe pericial; mentre que Pérez va obtenir 237 vots en aquests comicis.