Publicat 26/3/2019 18:45:50 +01:00CET

El secretari dels atestats policials no declara en trobar-se indisposat

SEÑAL DE TV DEL TRIBUNAL SUPREMO

MADRID, 26 mar� (EUROPA PRESS) -

El secretari dels atestats de la investigació de la policia judicial de la Gurdia Civil a Catalunya no podr prestar aquest dimarts declaració en el judici pel procés independentista tal com estava previst, perqu es troba indisposat amb vertigen, per la qual cosa la seva compareixena s'ha ajornat.

En acabar la declaració del primer testimoni del dia --que s'ha allargat durant unes cinc hores i mitja--, la del tinent coronel de l'Institut Armat Daniel Baena, el metge forense del tribunal ha comunicat als magistrats que el secretari dels atestats no estava en condicions de declarar.

El gurdia civil estava citat a les 16.00 hores, per en arribar al Tribunal Suprem ha hagut d'esperar a qu acabés la compareixena de Baena. Mentrestant, ha patit una indisposició per la qual a més s'ha hagut de medicar.

De moment, la declaració del secretari, subordinat del tinent coronel Baena i que també ha tingut coneixement de la investigació del'procés, s'ha ajornat 'sine die' fins a trobar algun altre moment lliure en l'agenda del judici.