Publicat 27/5/2019 17:44:04 +02:00CET

Seat reforça la seva estratègia per entrar en el mercat xinès en la visita del seu Govern a Espanya

Seat refuerza su estrategia para entrar en el mercado chino en la visita de su Gobierno a España
SEAT

MADRID, 27 maig (EUROPA PRESS) -

La marca automobilística espanyola Seat segueix avançant en el desenvolupament de la seva estratègia per iniciar operacions a Xina amb la visita d'una delegació del Govern xinès a Martorell, segons ha informat en un comunicat.

La delegació, encapçalada pel governador de la província d'Anhui, Li Jinbin, i l'alcaldessa d'Hefei, Ling Yun, s'ha reunit amb els socis de la joint venture JAC Volkswagen (Seat, Volkswagen Group la Xina i JAC).

Acompanyats pel conseller delegat del Grup Volkswagen Herbert Diess; el president de Seat, Luca de Meo; el conseller delegat del Grup Volkswagen en Xinesa, Stephan Wöllenstein, i el president de JAC, An Jin, la delegació del Govern xinès ha recorregut el Centre de Disseny, la planta de Martorell, el Centre d'Atenció i Rehabilitació Sanitària per a empleats i, ja a Barcelona, han conegut el laboratori d'inversió del fabricador.

Els socis de JAC Volkswagen i la pròpia joint venture, creada el 2017 per al desenvolupament, producció i comercialització de vehicles elèctrics, han signat un acord que permet avançar en la introducció de Seat a Xina en els propers dos anys. Entre altres aspectes, l'acord concreta la col·laboració entre els socis i l'estratègia conjunta per al futur de la joint venture. A més, JAC Volkswagen formarà part del Grup Volkswagen a nivell global i exercirà un rol actiu en la seva xarxa de producció.

El president de Seat, Luca de Meo, ha subratllat que "la signatura d'aquest acord és un nou pas endavant en el pla estratègic per a la globalització de Seat. Amb la introducció a Xina, impulsem el futur de la companyia i, alhora, de la mobilitat elèctrica. la Xina és avui el país de referència del vehicle elèctric i volem formar part d'aquest ecosistema per intercanviar coneixement i avançar cap a una mobilitat global més sostenible".

Per al fabricant el nou centre de R+D, que espera inaugurar el 2021, és clau per desenvolupar solucions de mobilitat i integrarà, entre altres aspectes, capacitats per desenvolupar conjuntament components i vehicles elèctrics petits, a més d'investigar aplicacions en el sector de l'automòbil.

el més llegit

 1. 1

  El Govern recarregarà targetes menjador 15 dies més i pagarà dos mesos a la concertada

 2. 2

  L'Hospitalet (Barcelona) distribueix test ràpids de Covid-19 i rep material sanitari

 3. 3

  La pandèmia de coronavirus supera el milió de contagis i deixa més de 51.000 morts

 4. 4

  Coronavirus.- Badalona (Barcelona) demana a les gasolineres no vendre aliments entre les 21 i les 6 hores

 5. 5

  Coronavirus.- La residència de gent gran de Capellades (Barcelona) registra 24 morts