Seat presentarà el 28 de gener el nou León, que tindrà llums LED a la carrosseria posterior

Publicat 14/1/2020 12:32:34CET
Imatge de la part posterior del nou Seat León, que es presentarà a final d'aquest mes de gener.
SEAT - Archivo

MADRID, 14 gen. (EUROPA PRESS) -

La companyia automobilística Seat presentarà el proper 28 de gener la quarta generació del seu model León, que disposarà de llums LED a tot el xassís posterior del vehicle.

Tal com ha indicat la companyia, el nou León destaca per les seves dimensions, amb millors proporcions; el disseny de línies "més fluïdes", amb un frontal que aporta una "gran personalitat i determinació"; i una part posterior més esculpida i dinàmica.

El disseny es basa en la plataforma MQB Evo, que proporciona la flexibilitat i adaptabilitat necessària. L'augment de les dimensions del León "millora la versatilitat del model", tant en la versió de cinc portes com el familiar.

"El nostre equip ha dissenyat el nou Seat León utilitzant la simplicitat i la determinació com a màximes. Simplicitat perquè a Seat creiem que les coses es poden dir amb poques línies. Determinació i força, perquè aquests són alguns dels atributs que fan que els nostres vehicles siguin reconeixibles i sedueixin a primera vista", ha afirmat el director de Disseny de Seat, Alejandro Mesonero-Romanos.

El nou Seat León ha estat dissenyat i desenvolupat al Centre Tècnic de Seat a Martorell (Barcelona) i serà produït a la fàbrica catalana del grup Volkswagen.

Contador