Publicat 16/6/2020 19:08:14 +02:00CET

Seat aplaudeix el pla de l'automòbil del Govern central: "És un pas en la direcció adequada"

El presidente de Seat y vicepresidente de Finanzas e IT, Carsten Isensee, en la inauguración de Casa Seat en Barcelona, el 16 de junio de 2020.
PAU VENTEO - EUROPA PRESS

   BARCELONA, 16 juny (EUROPA PRESS) -

   El president de Seat i vicepresident de Finances i IT, Carsten Isensee, ha aplaudit el pla de l'automòbil aprovat pel Govern: "És un pas en la direcció adequada per seguir desenvolupant el sector de l'automoció".

   Ho ha dit aquest dimarts durant la inauguració de Casa Seat, en la qual han participat la vicepresidenta quarta i ministra per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic, Teresa Ribera; la consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

   Isensee ha sostingut que el nou pla inclou "aspectes clau" com la renovació del parc de cotxes, el desenvolupament de cotxes elèctrics i infraestructures, i el suport a la inversió industrial, entre altres.

   Per al president de Seat, l'Executiu de Pedro Sánchez ha reconegut el paper fonamental que exerceix el sector de l'automoció i no s'ha limitat a "una visió a curt sinó a mitjà i llarg termini".

   A la inauguració de Casa Seat també han assistit, entre d'altres, el vicepresident comercial de Seat i conseller delegat de Cupra, Wayne Griffiths; el president de CaixaBank, Jordi Gual; el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu; el president d'Agbar, Ángel Simón, i el doctor Bonaventura Clotet.

Contador