Preveu, com a mínim, repetir els 35.000 assistents del 2024
BARCELONA, 10 abr. (EUROPA PRESS) -
L'edició 2025 del Seafood Expo Global/Seafood Processing Global preveu aconseguir un impacte econòmic de 156 milions d'euros, igualant les xifres del 2024.
Ho han explicat aquest dijous en una roda de premsa el director comercial de Fira de Barcelona, Rubén Dalmau, i la vicepresidenta de Seafood a Diversified --l'empresa organitzadora de l'esdeveniment--, Wynter Courmont.
L'esdeveniment se celebrarà del 6 al 8 de maig al recinte Gran Via de Barcelona i ocuparà 51.024 metres quadrats d'espai net d'exposició, tot i que està previst que la xifra augmenti fins a la celebració de l'esdeveniment.
L'organització preveu que hi assisteixin, com a mínim, 35.000 visitants, els mateixos que un any enrere, i que hi participin 2.041 empreses de 84 països, a banda de 65 pavellons nacionals i regionals.
Entre els països i regions que hi participaran per primera vegada hi ha Albània, Egipte, Geòrgia, Groenlàndia, Nigèria i l'illa de la Reunió, a més a més de l'Agència Brasilera de Promoció d'Exportacions i Inversions (Apex-Brasil) o la Federació Japonesa de Cooperatives de Fabricants de Salsa de Soja, entre d'altres.
PROGRAMA DE CONFERÈNCIES
Courmont ha destacat que l'edició d'aquest any tindrà un programa de conferències de més de 20 sessions en les quals hi participaran més de 80 experts internacionals, a més d'una conferència de l'economista Xavier Sala i Martín, que parlarà dels principals reptes de la indústria.
El programa girarà al voltant de temes com la sostenibilitat, la traçabilitat dels productes, els últims canvis en la demanda i el 'hospitality' o el 'packaging' sostenible, entre d'altres.
Dalmau ha destacat que la trobada permet crear sinergies perquè la fira permeti impulsar el sector local dels productes del mar i ha destacat que és el congrés líder del sector.