Actualitzat 20/5/2014 12:01:05 +00:00 CET

Schoot Ibérica planteja acomiadar 112 treballadors de la planta de Sant Adrià, un 88% de la plantilla

BARCELONA, 20 May. (EUROPA PRESS) -

   El fabricant de tubs de vidre per a ús farmacèutic Schoot Ibérica ha anunciat al comitè d'empresa la intenció d'acomiadar 112 treballadors dels 127 que treballen a la planta de Sant Adrià de Besòs (Barcelona), el 88% de la plantilla.

   Segons ha informat aquest dimarts UGT en un comunicat, l'empresa al·lega causes productives, organitzatives, econòmiques i tècniques per acomiadar tots els treballadors de l'activitat productiva.

   El sindicat ha considerat que aquests acomiadaments no només són injustificats, sinó que amaguen la intenció de l'empresa de deslocalitzar la planta catalana per integrar la maquinària a Alemanya.

   Ha afegit que els beneficis aquest any a la planta de Catalunya són més alts que els planificats inicialment, per la qual cosa ha considerat que les causes econòmiques, productives i organitzatives exposades no estan argumentades.

   El comitè d'empresa informarà d'aquesta decisió els treballadors aquest dimarts a la tarda en assemblea i l'empresa es tornarà a reunir amb els sindicats divendres per explicar les condicions de l'expedient de regulació d'ocupació (ERO).