SCC no convida Vox a la manifestació d'aquest diumenge: "No els hi esperem"

Publicat 25/10/2019 13:47:07CET
Declaracions de Fernando Sánchez Costa (president de SCC) abans de l'acte de Societat Civil Catalana.
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

BARCELONA, 25 oct. (EUROPA PRESS) -

El president de SCC, Fernando Sánchez Costa, ha assegurat que no han convidat Vox a la manifestació que l'entitat ha convocat aquest diumenge a Barcelona contra el procés independentista: "No els hi esperem".

En una entrevista de Rac1 que ha recollit Europa Press, ha explicat que la capçalera donarà el protagonisme a persones del món associatiu i també hi ha convidat líders polítics del PSC, el PP, Cs, de l'entorn del regidor de BCN Canvi Manuel Valls i de formacions catalanistes contràries a l'independentisme com la Lliga Democràtica.

En ser preguntat si també han convidat Vox a la manifestació, ha afirmat que no tenen interlocució amb el partit d'extrema dreta i que, per tant, no hi estan convidats: "Hem convidat tots els qui defensen la democràcia, la Constitució i l'autogovern de Catalunya".

Ha defensat que volen que sigui una manifestació "de la centralitat catalana", per la qual cosa qualsevol que se surti d'aquest espai no és benvingut.

Sánchez Costa ha destacat que en l'acte posterior a la manifestació miraran de "reduir el to polític" per evitar que els partits l'aprofitin per fer campanya electoral.