Publicat 6/5/2019 19:26:37CET

Sant Cugat Empresarial representarà els interessos comercials del triangle Barcelona-Vallès

BARCELONA, 6 maig (EUROPA PRESS) -

L'associació multisectorial Sant Cugat Empresarial, que ha presentat aquest dilluns els seus eixos de treball a Barcelona, tindrà com a objectiu representar les empreses i els interessos comercials del triangle Barcelona-Vallès, ha explicat el seu president, Joan Franquesa.

En un comunicat aquest dilluns, l'associació ha explicat que es va fundar el 2005 i compta amb 200 empreses associades i més de 450 indirectament vinculades, de sectors com la banca, les assegurances, el farmacèutic o les TIC.

Entre els seus associats es troben signatures com Grifols, Banc Sabadell, Catalana Occident, HP, Epson, Eurofragance i laboratoris com Roche, Ferrer, Boehringer, que representen el 50% dels llocs de treball que genera el terme municipal de Sant Cugat del Vallès (Barcelona).

Franquesa ha assegurat que la presentació d'aquest dilluns és una aposta "per explicar la importància del hub empresarial que suposa tot el territori del Barcelonès, el Vallès i el Baix Llobregat, i el seu pes específic dins de la conurbació metropolitana en termes econòmics, empresarials i d'infraestructures".

Sant Cugat Empresarial organitzarà el dijous un debat sobre 'La internacionalització de l'empresa catalana', amb la participació d'empreses com Grifols, Moventia i Eurofragance, que explicaran els casos d'èxit, els reptes i els problemes que afronta l'empresa catalana quan inicia un procés d'internacionalització.