Publicat 20/1/2019 14:42:58 +01:00CET

Sánchez: "Visca Espanya, clar, però que no visqui enfrontada com volen les tres dretes, sinó unida"

Presentació de José Antonio Serrano com a candidat socialista a l'alcaldia de
Javi Carrión - Europa Press

MÚRCIA, 20 gen. (EUROPA PRESS) -

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha criticat les tres dretes", PP, Cs i Vox, per dir "Visca Espanya" quan volen que estigui "enfrontada" i no "unida a la igualtat dels espanyols i a la diversitat territorial".

"Visca Espanya, clar, per no que visqui enfrontada com volen les tres dretes, sinó que visqui unida a la igualtat dels espanyols i a la diversitat territorial del nostre país", ha assenyalat aquest diumenge Sánchez durant la seva intervenció en l'acte de presentació de la candidatura de José Antonio Serrano a l'alcaldia de Múrcia.

En la mateixa línia, ha destacat que "el sentit comú ho representa el PSOE", enfront d'una dreta "decadent" i "sumida en el desconcert de la seva corrupció i de la seva radicalització". "Escoltem a molts parlar de patriotisme i dir visca Espanya, per ser patriota és treballar tots els dies perqu a Espanya es viu millor", ha dit.

"Quan escoltes als líders polítics que tracten d'expulsar de la política a la dona, estan confosos, qui expulsi al segle XXI a la dona de la política ser expulsat per la dona de la política", ha sentenciat Sánchez.