Publicat 29/11/2015 13:07:19 +01:00CET

Sánchez, Rivera i Iglesias protagonitzen demà el primer debat digital a Espanya

MADRID, 29 nov. (EUROPA PRESS) -

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez; el president de Ciutadans, Albert Rivera; i el líder de Podem, Pablo Iglesias, protagonitzaran aquest dilluns, 30 de novembre, el primer debat electoral que es farà a Espanya a través d'internet.

El diari 'El País' organitzarà i emetrà aquesta trobada digital, entre les 21.00 i les 22.30 hores, en què participaran tres dels quatre principals candidats a la presidència del Govern a les eleccions generals del pròxim 20 de desembre.

Segons ha revelat el mateix diari, el debat es podrà seguir en directe a elpais.com i han estat convidats a debatre els seus programes electorals els candidats del PSOE, de Ciutadans, de Podem i del PP, Mariano Rajoy, que va declinar la invitació d''El País' i acudirà a Telecinco per ser entrevistat per Pedro Piqueras durant l'informatiu de les 21.00 hores.

Així mateix, el diari ha assenyalat que el debat es retransmetrà des d'un plató amb públic que podrà fer preguntes als candidats, de la mateixa manera que els usuaris connectats al web. A més, ha afegit que tindrà la realització pròpia d'un format televisiu i alhora aprofitarà els avantatges del web.

D'altra banda, ha destacat que és una emissió interactiva ja que els internautes podran accedir a gràfics relacionats amb els temes abordats en els diferents blocs en els quals s'estructurarà el programa.