Actualitzat 18/6/2020 11:49:05 +00:00 CET

Sánchez reclama unitat per reactivar i engegar l'economia

EUROPA PRESS/E. Parra. POOL - Europa Press

MADRID, 18 juny (EUROPA PRESS) -

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha tornat a fer una crida a la unitat per "reactivar i engegar l'economia" un cop ha passat el pitjor de l'emergència sanitària.

Ho ha fet en una intervenció davant de diversos representants de la patronal i sindicats del sector turístic en un acte al palau de La Moncloa per presentar el Pla d'impuls del sector.

"En l'etapa que s'obre, crec que la unitat és més important que mai, perquè junts hem frenat el virus i junts hem de reactivar i engegar l'economia. Perquè aquest és un gran país que té grans atributs i fortaleses, i ens ho creiem", ha subratllat el president en el seu discurs.

Aquestes darreres setmanes, el Govern central ha instat les forces polítiques, no només els partits que van facilitar la investidura, a aprovar uns nous pressupostos generals de l'Estat que afavoreixin la reconstrucció social i econòmica del país.

Després de l'acostament de l'executiu amb Ciutadans, Sánchez insta el PP a triar entre apostar per "la crispació" al costat de Vox o per la unitat accedint a col·laborar amb el Govern de l'Estat.

Contador