Publicat 12/4/2019 10:04:39 +02:00CET

Sánchez en l'inici de la campanya: A votar i a guanyar els tres temors d'Espanya

 Pedro Sánchez participa en un acte públic a Sevilla
Jesús Prieto - Europa Press

DOS HERMANAS (SEVILLA), 12 abr. (EUROPA PRESS) -

El president del Govern espanyol i candidat a la reelecció, Pedro Sánchez, ha arengat aquesta mitjanit els militants i simpatitzants del seu partit perqu en cap cas es quedin a casa el 28 d'abril perqu cal vncer "els tres temors" que representen el PP, Cs i Vox per a Espanya.

"Farem que passi la victria socialista per primera vegada en 11 anys. A votar i a guanyar", ha clamat fent ús del seu eslógan en l'acte amb el qual ha inaugurat oficialment la campanya a les 0.00 hores d'aquest divendres, i que ha tingut lloc al centre social i esportiu Vistaluz de Dos Hermanas (Sevilla).

Animats per una actuació prvia d'Alejo Stivel, membre de la famosa banda de rock Tequila, els prop de 500 assistents d'aquest acte han rebut Sánchez amb crits de "Pedro, Pedro" i "president, president".

En la seva intervenció, Sánchez ha erigit el PSOE com l'"únic" partit capa de "frenar els tres temors" que representen per a Espanya les tres dretes: "Van plegats a totes bandes, a la manifestació de Colón, a prendre vi i se n'aniran plegats a l'oposició el 28 d'abril!", ha clamat.

UNA ULTRADRETA QUE NO ÉS NOVA

Sánchez també ha aprofitat per recordar que la ultradreta que representa Vox no és nova. Sempre han estat aquí, de vegades fora i d'altres dins del PP. Per el que més amona Sánchez és que és ara quan est "radicalitzant" el discurs de les altres dues dretes del PP i Cs.

Amb ells, a Espanya es comena a parlar un altre cop d'homofbia i es qüestionen consensos com la lluita contra la violncia de gnere o es posa "en solfa" el sistema de pensions i el rgim fiscal perqu, segons Vox, el problema d'Espanya és que "els rics paguen molts impostos".

Com en el míting anterior al recinte firal, la secretria general del PSOE andalús, Susana Díaz, ha acompanyat el candidat juntament amb la ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, que va de número u en la llista al Congrés per Sevilla i d'altres collaboradors prxims com Alfonso Rodríguez Gómez de Celis o Francisco Salazar.

"No ens quedem a casa el 28 d'abril. Ens juguem avanar", ha incidit Sánchez, que centra la seva campanya a aconseguir una gran mobilització de l'electorat progressista per també dels votants de centre que estan indecisos.