Sánchez defensa la "moderació" de la policia perquè els violents actuen a Barcelona per fer-se ressò

Publicat 21/10/2019 12:58:36CET
El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, fa una intervenció al palau de La Moncloa, Madrid (Espanya) 16 d'octubre del 2019.
Ricardo Rubio - Europa Press

BARCELONA, 21 oct. (EUROPA PRESS) -

El president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, està convençut que "els radicals i els violents" estan utilitzant Barcelona "com un teatre d'operacions" perquè la seva protesta tingui més ressò i es vegi com una cosa més extraordinària del que realment és, tant dins com fora d'Espanya.

Aquest és el diagnòstic que ha compartit davant els policies nacionals amb els quals s'ha reunit durant la seva visita a la Prefectura Superior a la Via Laietana, en què ha remarcat com n'és d'important en aquests moments que les forces i cossos de seguretat de l'Estat actuïn amb "moderació" per "assegurar la convivència".

En uns fragments de vídeo que ha difós el palau de La Moncloa, Sánchez ha traslladat als policies que representen un "exemple de professionalitat, de vocació de servei públic".

També els ha traslladat un missatge d'"agraïment", "solidaritat" i "ànim" davant d'aquesta crisi que encara, vaticina, persistirà una mica més en el temps.

Després de la seva visita a la Prefectura, Sánchez ha anat als hospitals on hi ha ingressats els agents ferits durant els aldarulls d'aquests dies acompanyat del ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, i la delegada del Govern espanyol, Teresa Cunillera.