Publicat 18/7/2020 17:05:18 +02:00CET

Sánchez Costa, reelegit president de Societat Civil Catalana amb el 93,5% del suport

Nova junta directiva de Societat Civil Catalana
SCC

BARCELONA, 18 jul. (EUROPA PRESS) -

Fernando Sánchez Costa ha estat reelegit el divendres president de Societat Civil Catalana (SCC) amb el suport del 93,5% dels socis que van participar en l'assemblea realitzada de forma telemàtica i en la qual van participar 88 socis d'un total de 350, ha informat SCC en un comunicat aquest dissabte.

Sánchez Costa, que ja porta un any al capdavant de l'entitat, va exposar la candidatura de la nova Junta --que s'amplia fins a comptar amb 24 membres, però redueix el Comitè de Coordinació-- destacant la incorporació d'Elda Mata com vicepresidenta segona de l'entitat i responsable de Ciutadania i Acció Cultural.

El president de SCC va destacar l'equilibri ideològic de la nova Junta i va establir com a objectius del nou curs reforçar l'entitat i ser la "veu civil ferma, serena i nítida dels milions de catalans que se senten compromesos amb Catalunya i amb el projecte comú espanyol".

La tercera finalitat de Sánchez Costa és crear continguts culturals i audiovisuals per "sembrar amb paciència i excel·lència una cultura alternativa a la del nacionalisme. Promoure, enfront de la cultura de la desconnexió, la cultura del vincle".

SCC ha informat també que liderarà la commemoració dels Jocs Olímpics del 92, i que posarà en marxa "premis, beques, edició de llibres i còmics, rutes de memòria compartida o la iniciativa Puente Cultural Barcelona Madrid".

Contador

el més llegit

 1. 1

  Troben un refugi de la Guerra Civil durant les obres d'una escola en l'Hospitalet (Barcelona)

 2. 2

  Crema un autobús sense causar ferits a Castelldefels (Barcelona)

 3. 3

  Successos.- Mor un ciclista atropellat per un cotxe a Sant Pere de Vilamajor (Barcelona)

 4. 4

  Desarticulen un grup de compravenda de cotxes manipulats a Torredembarra (Tarragona)

 5. 5

  L'AMB construirà un nou col·lector d'aigües residuals a Castelldefels (Barcelona)