Publicat 02/01/2020 17:39CET

Samsung presentar un "hum artificial" anomenat Neon durant el CES 2020

Neon, el'"hum artificial" que presentar Samsung al CES 2020.
SAMSUNG

MADRID, 2 gen. (Portaltic/EP) -

Samsung presentar durant el Consumer Electronics Show (CES) 2020, que se celebrar a la ciutat nord-americana de Las Vegas del 7 al 10 de gener, un nou producte d'Intelligncia Artificial (IA), concretament un "hum artificial" anomenat Neon.

Per ara no es coneixen gaires detalls sobre Neon, tot i que la companyia ha afirmat que no té res a veure amb el seu assistent digital Bixby. "Al contrari del que diuen algunes notícies, Neon no es tracta de Bixby ni de res que s'hagi vist abans. Neon arribar al #CES2020, així que estigueu atents!", va dir Samsung a través del compte oficial de Twitter.

El blog holands LetsGoDigital ha trobat quatre sollicituds de marques registrades de Samsung presentades a l'Oficina de Patents i Marques dels Estats Units (USPTO en angls) per a productes anomenats Neon, Neon Artificial Human, Neon.Life i Core R3.

En la descripció de Samsung Neon, la companyia sud-coreana ha indicat que el producte ofereix "serveis d'entreteniment, en concret, producció d'efectes especials, inclosos serveis de creació de models, imatges i grfics generats per ordinadors per a la producció de pellícules i vídeos".

"Producció de vídeo de realitat augmentada; creació de personatges generats per ordinador; disseny i desenvolupament de versions d'éssers humans creades per ordinador que fan servir l'animació per al seu ús en pellícules, televisió, Internet i d'altres aplicacions; disseny i desenvolupament de programari per a personatges virtuals; creació per a altres imatges personalitzades generades per ordinador, animacions, simulacions i models utilitzats per a l'entreteniment", afegeix Samusung.

Per tant, sembla que el que Samsung presentar és un producte perqu els usuaris puguin crear una persona virtual a través d'un programari especial que estar disponible a través de Neon.Life. Un "hum artificial", com el mateix compte de Neon assenyala.

Quant a la descripció de Neon.Life i Core R3, Samsung afirma que són "programari descargable per crear, veure, manipular, editar, publicar i exportar personatges virtuals".

A més, la companyia recalca que amb aquest programari també es poden desenvolupar personatges virtuals i es poden fer servir "programes informtics per crear i distribuir personatges virtuals d'aspecte realista a través d'una plataforma d'Internet". Així mateix es podran dissenyar i desenvolupar "versions d'éssers humans modelades per ordinadors a través d'animació".

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés