Publicat 5/8/2019 17:48:59 +02:00CET

Samsung millora la connectivitat en el nou rellotge intel·ligent Galaxy Watch Active2

Samsung Galaxy Active2
SAMSUNG

MADRID, 5 ago. (Portaltic/EP) -

Samsung ha presentat aquest dilluns el nou rellotge intel·ligent Galaxy Active2, un dispositiu amb models de 40 i 44 mil·límetres que actualitza la sèrie Active amb noves funcions que milloren la connectivitat amb altres productes de l'ecosistema Galaxy.

Els nous rellotges Galaxy Active2 "permeten als clients prendre el control de la seva salut i el seu benestar", ha destacat en un comunicat el president i CEO de Samsung Electronics, DJ Koh, que destaca també la capacitat d'"intercanviar perfectament entre dispositius i connectar-se a través de l'ecosistema Galaxy".

El dispositiu de Samsung compta amb un nou disseny personalitzable amb dues grandàries d'esfera: 40 i 44 mil·límetres. Ofereix la possibilitat de triar entre dos estils, un amb una banda d'alumini lleuger i un altre amb corretja de cuir i acer inoxidable.

Galaxy Active2 fa ús d'una pantalla Super AMOLED corbada, amb una vora tàctil que passa a ser digital a diferència del model anterior i amb el qual, en rotar en el sentit de les agulles del rellotge o al contrari, permet accedir ràpidament a diferents aplicacions.

Així mateix, empra la interfície gràfica One UI que simplifica la navegació, i permet personalitzar el color de la pantalla amb la funció My Style. A través d'una foto de la roba de l'usuari, un algoritme tria el disseny més adequat per mostrar en el rellotge.

El nou rellotge de Samsung s'orienta també al fitness, perquè permet registrar manualment fins a 39 tipus d'exercici físic diferents, set d'ells activats automàticament -córrer, caminar, anar en bicicleta, nedar, rem, el·líptica i exercicis dinàmics.

També actualitza l'assistent de running, amb set nous programes de carrera, i emplaça sensors de salut a la part posterior, com el d'electrocardiograma, per mesurar en temps real paràmetres com el nivell d'estrès o dur a terme exercicis de meditació guiats amb l'aplicació Calm, disponible també en espanyol.

Unes altres de les noves funcions se centren en la connectivitat, amb la tecnologia LTE que permet rebre i fer trucades, així com accedir a xarxes socials o traduir veu i text de fins a 16 idiomes. També s'afegeix el suport per al servei d'Spotify.

En combinar-se amb un telèfon, Active2 es pot fer servir per capturar fotografies i vídeos, i previsualitzar la imatge capturada a la pantalla del rellotge. També es pot carregar sense fil en acostar-se a un telèfon intel·ligent compatible.

A nivell tècnic, el model de 44 mil·límetres es caracteritza per la pantalla d'1,4 polzades i bateria de 340 mAh, mentre que el de 40 mil·límetres té un pantalla d'1,2 polzades i 247 mAh. Tots dos comparteixen la resolució 360x360p, el processador Exynos 9110 de doble nucli, i els estàndards de resistència 5ATM, IP68 i MIL-STD-810G.

És compatible amb 'smartphones' amb el sistema Android 5.0 o superior o amb iOS 9.0 o posteriors, a partir de l'iPhone 5.