Publicat 5/9/2019 13:31:53 +02:00CET

Samsung Galaxy Fold arribarà a Espanya a mitjans d'octubre

Galaxy Fold
SAMSUNG - Archivo

MADRID, 5 set. (Portaltic/EP) -

Samsung Electronics ha confirmat aquest dijous el llançament comercial del Samsung Galaxy Fold, el seu dispositiu plegable amb doble pantalla, que des del 6 de setembre estarà disponible a Corea i que arribarà al mercat espanyol a mitjans d'octubre.

A partir del proper dimecres 18 de setembre, Galaxy Fold estarà disponible a França, Alemanya i al Regne Unit. No obstant això, els models 5G només estaran disponibles a Alemanya i al Regne Unit. A Europa, l''smartphone' Galaxy Fold tindrà un preu recomanat de 2.000 euros i, el Galaxy Fold 5G, de 2.100 euros.

"Galaxy Fold és un dispositiu que desafia les barreres del disseny tradicional en 'smartphones'", ha indicat el president i CEO de la Divisió de TI & Mobile Communications de Samsung Electronics, DJ Koh.

Aquesta tecnologia mòbil "pionera al món" ofereix "una pantalla immersiva de grans dimensions, sense renunciar a la portabilitat". I això, segons el directiu, "és el que coneixem com una innovació significativa de la nova experiència mòbil".

Galaxy Fold és un dispositiu plegable amb doble pantalla, de manera que, quan està tancat, l'usuari pot accedir fàcilment amb una mà a les aplicacions més utilitzades i, quan s'obre, pot explorar, en la seva pantalla de 7,3 polzades, noves maneres de fer diverses tasques alhora, com ara veure vídeos o jugar, entre altres opcions.