BARCELONA, 22 gen. (EUROPA PRESS) -
El saló B-Travel celebrarà la seva propera edició del 20 al 22 d'abril en el recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, amb un enfocament més gran a les activitats dirigides a professionals del sector, centrades en la innovació.
Segons ha informat Fira de Barcelona aquest dilluns en un comunicat, el saló especialitzat en turisme d'experiències presentarà les experiències viatgeres de les destinacions nacionals i internacionals, així com d'agències de viatges, hotels, navilieres de creuers, establiments de turisme rural, companyies de transport i empreses de productes i serveis turístics.
En l'estratègia de donar un enfocament professional més gran al certamen, es preveu organitzar diferents iniciatives per donar a conèixer les innovacions tecnològiques aplicades al sector turístic, així com les últimes tendències en rutes i experiències viatgeres.
Un altre dels atractius serà la gastronomia, ja que, de nou, s'habilitarà la zona B-Delicious on es poden fer degustacions a partir d'un euro de diferents tipus de cuina espanyola i internacional.
Entre altres destinacions enogastronòmiques, destacarà la participació de Lleó, designada Capital Espanyola de la Gastronomia del 2018, que donarà a conèixer la seva cuina amb degustacions d'embotits com la cecina, el 'botillo' del Bierzo o el 'lechazo'.
A més de l'espai gastronòmic, l'oferta turística es vertebrarà en sis àrees en funció de l'experiència: B-Happy (viatges en família, creuers i wellness), B-Culture (viatges relacionats amb l'art, la història i la cultura), B-Special (turisme de compres i nou luxe), B-Adventure (turisme esportiu i d'aventura) i B-Industrial (rutes de zones amb ampli llegat històric industrial).