El Saló Ocasió analitzarà l'efecte de les zones de baixes emissions per als seminous

Publicat 22/11/2019 13:38:01CET
Els vehicles d'ocasió es mostren com una alternativa eficient davant la nova normativa
FIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 22 nov. (EUROPA PRESS) -

La 39a edició del Saló Ocasió abordarà l'impacte que les noves regulacions de trànsit de les zones de baixes emissions a grans ciutats poden tenir sobre el mercat dels vehicles d'ocasió.

Aquest aspecte es tractarà en una jornada el 29 de novembre en el marc del saló que ha organitzat Fira de Barcelona, que tindrà lloc del 22 al 31 de maig, ha informat la institució firal aquest divendres en un comunicat.

Els experts explicaran els punts clau de la normativa i de l'oportunitat que representa per al sector dels cotxes seminous perquè és una alternativa econòmica, sostenible i eficient".

També es presentarà el projecte formatiu del Gremi del Motor, desenvolupat en col·laboració amb l'Aliança per a la Formació Professional Dual i que està destinat a joves comercials mitjançant la FP en règim dual.

La jornada abordarà també les diferents opcions de combustible existents en el mercat, els avantatges econòmics i mediambientals, les noves fórmules de mobilitat que han sorgit i el seu efecte en el sector.

El saló reunirà més de 3.500 vehicles seminous a la venda de les principals marques als palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.