Publicat 22/3/2019 7:28:59 +01:00CET

El saló Futura creix i explicarà per primera vegada amb 17 universitats xineses

Plaza Espanya, Avinguda Regna Maria Cristina, Montjuc, Fira, MNAC De Barcelona
TURISME DE BARCELONA - Archivo

BARCELONA, 22 mar� (EUROPA PRESS) -

El 16 Saló dels msters i postgraus Futura, que se celebra aquest divendres i dissabte al recinte de Montjuc de Fira de Barcelona, creix en nombre d'expositors i tindr per primera vegada 17 de les millors universitats de Xinesa i l'ICEX, entre els seus prop de 80 expositors.

Sota el paraigua del Centre de Servei Xins per a l'Intercanvi Acadmic es dedica a oferir serveis professionals per a intercanvis acadmics, acudeixen al saló amb la intenció de captar talent i aconseguir que els estudiants catalans valorin formar-se al país asitic, ha informat Fira de Barcelona.

Entre les universitats xineses destaquen l'Universitat de Pekin, una de les més importants del país, amb més de 120 anys d'histria i una de les millors a nivell continental en estudis tecnolgics, i l'Universitat de Tsinghua, que destaca per ser un centre capdavanter en temes relacionats amb l'enginyeria.

L'ICEX Espanya Exportació i Inversions tindr presncia per primera vegada per donar a conixer el programa de Beques d'Internacionalització i cercaran augmentar el nombre de candidats procedents de Catalunya.

Amb aquesta beca, els alumnes rebran una formació terica a través d'un MBA en gestió internacional, així com l'oportunitat de realitzar prctiques en empreses, formació en diversos idiomes i activitats formatives per aconseguir un millor servei en el procés d'internacionalització empresarial.

La internacionalització de msters i estudis de postgrau és una tendncia que es veur reflectida als expositors de Futura, que creixen un 20% respecte a l'any anterior.

Futura potenciar l'orientació per resoldre dubtes, facilitar la informació necessria i fer acompanyament al visitant, i mantindr un espai d'assessorament individualitzat i el d'autoconsulta, augmentant el nombre d'orientadors.

L'espai 'Speaker's Corner' comptar amb diferents xerrades com a taules rodones sobre voluntariat internacional, logística i vies per estudiar un postgrau al Regne Unit.