Publicat 23/7/2019 15:25:22 +02:00CET

El saló d'entreteniment digital N1B tindrà una zona amb 320 terminals de joc

El saló NiceOne Barcelona (N1B) --antic Barcelona Games World--, estrenarà una nova zona amb més de 300 terminals de jocs per millorar l'experiència del visitant
FIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 23 jul. (EUROPA PRESS) -

El saló dedicat al món de l'entreteniment digital organitzat per Fira de Barcelona, NiceOne Barcelona (N1B) --l'antic Barcelona Games World--, estrenarà una nova zona amb més de 300 terminals de jocs per millorar "l'experiència del visitant interessat en els jocs".

Segons ha informat la institució firal aquesta dimarts en un comunicat, el N1B prepara una edició en la qual potenciarà el 'gaming' i els 'i-sports', així com les plataformes de 'streaming', les sèries i les pel·lícules.

El saló, que se celebrarà del 28 de novembre a l'1 de desembre als pavellons 4, 5 i 6 del recinte de Gran Via, inclourà en aquesta nova àrea de terminals títols de simuladors de conducció, jocs de lluita, First-person shooter (FPS), esportius, familiars, i del tipus Battle Royale.

El director de NiceOne Barcelona, Josep Antoni Llopart, ha assegurat que l'objectiu és aconseguir que els assistents "puguin aprofitar al màxim" la visita amb una oferta de terminals de joc més gran que complementi la de les pròpies marques.

El 2019, el N1B s'obrirà a nous àmbits del món encara que
els videojocs continuaran sent grans protagonistes del festival, on els visitants també podran "gaudir" de les competicions professionals de la lliga de videojocs professional (LVP).

Sota la nova marca, Fira crearà un espai on reunir les comunitats de 'gamers' amb altres com les dels fans dels continguts sorgits en plataformes de 'streaming', sèries, pel·lícules o la cultura anime, entre d'altres.