Publicat 8/4/2019 10:26:14 +02:00CET

Sacyr ven el 49% de set actius concessionals a Xile per 440 milions d'euros

Nueva sede de Sacyr
JLL

MADRID, 8 abr. (EUROPA PRESS) -

Sacyr, a través de la seva filial Sacyr Concessions, ha aconseguit un acord per a la venda del 49% de la seva participació en set actius concessionals situats a Xile a Toesca Infraestructura SC Fondo de Inversión per un import proper als 440 milions d'euros.

Segons ha informat aquest dilluns la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), l'import de l'operació inclou un deute associat a la participació venuda. Els fons obtinguts per Sacyr amb aquesta transacció es destinaran a la reducció parcial del deute corporatiu.

L'execució d'aquesta operació est subjecta al compliment de les condicions suspensives habituals en aquest tipus de transaccions, incloent l'obtenció de l'autorització per part de les autoritats de competncia.

Sacyr preveu que l'operació es formalitzi el proper mes de juliol, abans que expiri el termini pactat per al compliment de les indicades condicions suspensives.

El grup ha explicat que, en mantenir el control dels actius objecte de l'operació, aquests se seguiran consolidant globalment en els comptes, per la qual cosa la venda d'aquesta participació no tindr cap impacte comptable.