Publicat 11/6/2019 15:19:46CET

Sabrià (ERC) sobre Barcelona: "No donem mai res per perdut, i menys quan hem guanyat"

Reunió a Barcelona del president de la Generalitat, Quim Torra, amb una delegació d'ERC encapçalada per Sergi Sabrià
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 11 juny (EUROPA PRESS) -

El president d'ERC al Parlament, Sergi Sabrià, ha advertit aquest dimarts que no donen per perduda la possibilitat que el candidat republicà per Barcelona, Ernest Maragall, sigui l'alcalde de la ciutat, i menys encara quan van guanyar les eleccions el 26 de maig.

"No donem mai res per perdut, i menys quan hem guanyat", ha subratllat en declaracions després de reunir-se amb el president de la Generalitat, Quim Torra, en què ha deixat clar que no defalliran en l'intent.

Segons Sabrià, mantenen l'esperança d'arribar a un acord que permeti que Maragall sigui alcalde de Barcelona "encara que avui sembli difícil", i ha apuntat que li sembla una bona fórmula el que ha passat a Tarragona, on el suport dels comuns a ERC ha permès desbancar de l'alcaldia el socialista Josep Fèlix Ballesteros.

"Estem molt contents amb el pacte de Lleida i amb haver pràcticament tancat el de Tarragona. A partir d'aquí ens agradaria que aquests acords amplis siguem capaços de fer-los a Barcelona", ha desitjat.

Per a Sabrià, es pot entendre que ERC i comuns hagin arribat a un acord a Tarragona si es comparen els seus programes electorals, i creu que passaria el mateix si això es fes a Barcelona: "No hauria de ser tan difícil arribar a un acord".