Publicat 2/4/2019 17:29:51 +02:00CET

Ryanair inicia una nova ruta entre Reus (Tarragona) i la ciutat polonesa Gdansk

Economía/Empresas.- Ryanair lanza dos nuevas rutas para verano desde Alicante a
Edu Botella - Europa Press - Archivo

TARRAGONA, 2 abr. (EUROPA PRESS) -

La companyia aria Ryanair ha inaugurat aquest dilluns un nou trajecte des de l'aeroport de Reus (Tarragona) amb destinació a la ciutat polonesa de Gdansk, que operar dues vegades per setmana, segons ha confirmat l'aerolínia mitjanant un comunicat.

Amb aquesta nova ruta, l'aeroport de Reus comptar aquest estiu amb un total de 13 destinacions entre les quals es troben Londres Stansted (Regne Unit), Brusselles Charleroi (Blgica) i Dublín (Irlanda).

A més, la companyia ha presentat una srie de novetats amb la intenció de millorar l'atenció del client entre les quals es troben la millora econmica de les seves tarifes o el compromís amb la puntualitat oferint descomptes als passatgers que pateixen retards.

També s'ofereix una nova tarifa anual per a clients freqüents, amb un cost de 199 euros que inclouen l'embarcament prioritari, seients gratuts i accés prioritari en el control de seguretat.

Una altra de les innovacions és la implementació d'un programa per compensar la petjada de carboni i l'eliminació del plstic en les seves operacions en el termini de cinc anys.