Publicat 13/11/2019 12:50:18 +01:00CET

Royal Caribbean operarà al Port de Tarragona l'any 2020 i aportarà 21.300 creueristes

Creuer de Royal Caribbean.
ROYAL CARIBBEAN - Archivo

TARRAGONA, 13 nov. (EUROPA PRESS) -

Royal Caribbean International, filial del grup Royal Caribbean Cruises, operarà al Port de Tarragona la temporada del 2020 i aportarà un total de 21.300 creueristes, pràcticament un quart dels 102.000 passatgers que preveu registrar l'enclavament portuari la propera temporada.

Així ho ha explicat aquest dimecres en roda de premsa el president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, que ha estat acompanyat de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i de la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Reus, Montse Caelles.

La naviliera ja ofereix en el seu web creuers amb sortida des del Port de Tarragona amb destinació a les illes Canàries, illes gregues, Venècia (Itàlia) i a l'Adriàtic, unes rutes amb una durada d'entre set i 14 dies.

Les embarcacions que operaran al Port de Tarragona seran el Rhapsody of the Seas, amb una capacitat per a uns 2.000 passatgers, i el Jewel of the Seas, que pot transportar fins a 2.500 usuaris.

Cruset ha destacat el salt qualitatiu que suposen les operacions de Royal Caribbean, perquè representen un canvi de paradigma en el projecte de creuers: "Cada vegada més navilieres aposten per Tarragona. Això ens posa en una situació privilegiada perquè les navilieres es vigilen molt entre elles i ara ens truca gent amb qui ens costava molt parlar".