Rosa Díez demana el vot per Casado en un acte del PP a Barcelona: "Vull que guanyis les eleccions"

Publicat 6/11/2019 15:36:44CET
La fundadora d'UPyD, Rosa Díez durant la seva intervenció i amb la Constitució Espanyola a la mà en l'acte de campanya del Partit Popular al Museu d'Història de Barcelona (Espanya), a 6 de novembre del 2019.
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 6 nov. (EUROPA PRESS) -

La fundadora d'Unió, Progrés i Democràcia (UPyD) i exdirigent del PSOE, Rosa Díez, ha demanat el vot per al líder del PP, Pablo Casado, en les eleccions generals que se celebren diumenge que ve. "Vull que guanyis les eleccions", ha afirmat.

Així s'ha pronunciat Díez en un acte organitzat pel PP en la sala Martí L'Humà del Museu d'Història de Barcelona (MUHBA), situat just el costat del saló del Tinell, en què han intervingut també Pablo Casado, la portaveu el PP al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, i el president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández.

Casado ha defensat l'esperit d'Espanya Suma i ha assenyalat que aquest no era un "acte de partit". No obstant això, poc després Rosa Díez, que s'ha definit com una ciutadana "sense carnet" però "no neutral", ha assegurat que ella sí que pensava que era un acte de partit i que havia assistit perquè "vol".

Després de defensar l'"agrupació" del constitucionalisme per "defensar la democràcia", Díez ha carregat durament contra l'actuació a Catalunya de Pedro Sánchez i José Luis Rodríguez Zapatero. Dit això, ha demanat el vot per al PP en les generals d'aquest diumenge.