Publicat 15/9/2020 14:55:08 +02:00CET

Romero (PSC) crida a "dignificar el Parlament" i convocar eleccions com més aviat possible

La diputada del PSC Alícia Romero en una conferència de premsa al Parlament el 15 de setembre del 2020
EUROPA PRESS

BARCELONA, 15 set. (EUROPA PRESS) -

La diputada del PSC al Parlament Alícia Romero ha fet una crida aquest dimarts a "dignificar una mica el Parlament" i convocar eleccions com més aviat possible per tenir un nou Govern en els propers mesos, perquè a parer seu l'actual ha suspès en la consecució dels seus objectius.

"Volem denunciar aquest balanç nefast del Govern i plantejar la nostra alternativa demanant eleccions. Creiem que no podem agonitzar sis mesos més al Parlament amb discussions dels socis de govern sobre una presidència simbòlica 'sí o no'", ha dit en roda de premsa a la cambra catalana.

Romero també ha acusat el Govern d'"incomplir reiteradament" les mocions que s'aproven en el ple, i ha assegurat que aquesta conducta frustra tant els grups parlamentaris que presenten les propostes com l'objectiu legislatiu de la cambra.

Ha considerat que el Govern no és eficaç a l'hora materialitzar les mocions que s'aproven, i ha assegurat que el PSC ha comptat un total de 50 mocions aprovades a proposta del grup socialista amb 50 incompliments respectius.

"La degradació d'aquest Parlament és una constant que nosaltres volem denunciar en el proper ple. I també demanarem la reconstrucció de diferents àmbits, com la sanitat, l'educació o els serveis socials", ha afegit.

Contador