Publicat 17/7/2020 18:59:46 +02:00CET

Roldán insta la família Pujol a demanar perdó i "retornar fins a l'últim euro"

La líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, en un vídeo de Twitter
CS

BARCELONA, 17 jul. (EUROPA PRESS) -

La líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, ha instat la família Pujol a demanar perdó i "retornar fins a l'últim euro", després que aquest dijous l'Audiència Nacional hagi proposat enviar a judici a l'expresident català Jordi Pujol, la seva dona Marta Ferrusola i els seus set fills per formar presumptament una organització criminal.

En un vídeo de Twitter recollit per Europa Press, Roldán ha retret que es tractava de "diners que estaven destinats a dotar de més i millors serveis socials a la ciutadania, però que no obstant això van anar a parar impunement a les seves butxaques".

"La seva pàtria sempre va ser la cartera. Aquells que deien que es devien a Catalunya, en realitat només es devien a la seva cartera. Aquells que durant tants anys ens van donar lliçons, que deien que Espanya ens roba", ha dit.

I ha recordat que fa un mes la Comissió d'Afers Institucionals (CAI) del Parlament va aprovar la proposta de resolució presentada per Cs que instava l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol a retornar els diners defraudats.

"Si tant deien que es devien a Catalunya i que amb Catalunya no es juga, a què està esperant per retornar-los?", ha asseverat en referència a l'expresident Pujol.