Publicat 24/7/2019 17:09:22 +02:00CET

Roldán (Cs) a Torra: "Deixi pas als qui tenim solucions per a Catalunya"

Lorena Roldán (Cs) intervé durant el ple del Parlament de Catalunya
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

BARCELONA, 24 jul. (EUROPA PRESS) -

La portaveu de Cs al Parlament, Lorena Roldán, ha demanat al president de la Generalitat, Quim Torra, que dimiteixi: "Deixi-ho ja, deixi pas als qui hem demostrat que tenim solucions per a Catalunya. Per una Catalunya pròspera, de llibertat, de tots, aquesta Catalunya que vostè no veu".

En la rèplica a Torra durant el ple monogràfic sobre la 'Catalunya real' impulsat per Cs, ha criticat la gestió del president al capdavant del Govern i ha assegurat que "cada dia que és al capdavant de la Generalitat és un dia perdut per a tots els catalans".

"Ha estat un any de desgovern, de caos, de paràlisi, de pèrdua. En definitiva, un any més del procés", i ha recriminat que Torra digui que tornaran a fer el mateix que a la tardor del 2017 en comptes de preocupar-se pels problemes socials i econòmics de la ciutadania.

Després que en la seva intervenció Torra hagi repassat durant més de dues hores les mesures que ha fet el Govern i pretén fer en el futur, Roldán ha qualificat el discurs com una "carta als reis mags", perquè considera que no ho complirà i li ha preguntat com i quan ho farà.

En aquest sentit, ha sostingut que Torra "té un problema amb la realitat" perquè no compleix les promeses i ha advertit que els problemes dels catalans no poden esperar més.