Publicat 12/8/2020 14:01:54 +02:00CET

Rodalies es veurà afectada a l'agost per talls als túnels de Plaça Catalunya i Passeig de Gràcia

Un tren de Rodalies (arxiu)
EUROPA PRESS - Archivo

Els usuaris podran utilitzar els seus títols de tren per fer transbord al Metro

BARCELONA, 12 ago. (EUROPA PRESS) -

La circulació dels trens de Rodalies de Catalunya es veurà afectada els propers caps de setmana d'agost per talls als túnels de Plaça Catalunya i Passeig de Gràcia, a causa de les obres de reconfiguració de les vies que s'estan fent a l'estació de Sants.

Renfe ha informat en un comunicat aquest dimecres que els títols de transport de Rodalies seran vàlids mentre durin les afectacions per realitzar transbords a les estacions de Metro de Barcelona.

En concret, el cap de setmana del 22 d'agost es tancarà la circulació de trens al túnel de Plaça Catalunya, modificant el recorregut de la línia R1, R2 Sud, R3, R4 i R12.

Durant aquest cap de setmana, els trens de la R1 iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a l'estació de Plaça Catalunya; la R2 Sud ho farà a la de Sants, i la R3 limitarà el seu recorregut entre Sant Andreu Arenal i Puigcerdà.

Els dies 22 i 23 d'agost també es modificarà el recorregut de les línies R4 i R12, que seran desviats pel túnel de Passeig de Gràcia i Clot, i no pararan a les estacions de Plaça de Catalunya, Arc de Triomf, Sagrera, Sant Andreu Arenal i Torre Baró.

Així mateix, el cap de setmana del 29 d'agost serà el túnel de Passeig de Gràcia el que es tallarà, quedant operatiu només el de Plaça Catalunya, i patiran afectacions les línies R2 Sud, R2 Nord, R3, R11, R13, R14, R15, R16 i R17.

La línia de Rodalies R2 Sud començarà i acabarà a Sants durant aquest cap de setmana, i la R2 Nord circularà parant a Plaça Catalunya i Clot, reprenent el seu trajecte habitual a Sant Andreu Comtal.

Els dies 29 i 30 d'agost la R3 limitarà el seu recorregut entre Sant Andreu Arenal i Puigcerdà; els trens regionals de la R11 tindran com origen i final Barcelona Estació de França, i les línies R13, R14, R15, R16 i R17 ho faran a Sants, sense parar a les estacions de Passeig de Gràcia i Estació de França.

ALTRES AFECTACIONS EN RODALIES

Aquest cap de setmana, el del 15 d'agost, també hi haurà afectacions a trens de Rodalies per les obres en l'estació de Sants.

Alguns trens de la R1, la R2 Sud i R2 Nord --es cancel·laran un total de cinc trens-- no funcionaran el dissabte 15, mentre que alguns de la R3 i la R4 --un total de dos-- no ho faran el diumenge 16.

A més, trens de la R16 i la R17, provinents de Tortosa (sortida a les 20.52 hores) i Salou-Port Aventura (a les 22.15 hores) finalitzarà el seu recorregut a l'estació de Bellvitge durant aquest cap de setmana.

el més llegit

 1. 1

  Detenen un jove de 32 anys per atropellar intencionadament la parella amb el cotxe en un carrer de Girona

 2. 2

  Pas endavant per al futur entre aquàtic i de fitness de Reus

 3. 3

  Detenen a Bordeus l'acusat de matar a punyalades un home aquest dissabte a Lleida

 4. 4

  Torra planteja un possible confinament de la Cerdanya però Salut el descarta

 5. 5

  El Col·lectiu de socis de la Confraria de Pescadors de les Cases d'Alcanar, premiat amb la Placa de la Pesca catalana