Rodalies circularà al 40% durant les aturades parcials que la CGT ha convocat aquest dimecres

Publicat 13/8/2019 13:13:33CET
Un tren de Rodalies, en una foto d'arxiu.
EUROPA PRESS - Archivo

Els trens Llarga Distància Convencional i Alta Velocitat circularan al 78% i els Avant al 65%

BARCELONA, 13 ago. (EUROPA PRESS) -

Rodalies de Catalunya circularà al 40% entre les 12.00 i les 16.00 h i les 20.00 i 00.00 h d'aquest dimecres a causa de les aturades que ha convocat la CGT, i durant la resta de la jornada oferirà el servei habitual.

La Conselleria de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat i el Ministeri de Foment han decretat aquests serveis mínims per a la vaga, ha informat Renfe aquest dimarts en un comunicat.

Els serveis mínims del 40% a Rodalies per les aturades de quatre hores també s'aplicaran el divendres 30 d'agost i el diumenge 1 de setembre, dies en els quals el sindicat CGT ha convocat la vaga.

Renfe ha explicat que els passatgers de Rodalies podran consultar els serveis mínims en la seva pàgina web, les aplicacions mòbils 'Rodalies de Catalunya' i 'Renfe rodalia' i el telèfon 900 41 00 41.

Els trens de Llarga Distància Convencional i Alta Velocitat comptaran amb serveis essencials durant les aturades parcials del 78% dels trens afectats --Els que operen el personal de Barcelona--, i els trens Avant del 65%.

CANVIS I REEMBORSAMENT DE BITLLETS

Els usuaris que hagin adquirit bitllets amb antelació i que estiguin afectats per la vaga poden sol·licitar-ne el canvi i reemborsament sense cap cost addicional a les estacions i agències de viatge.

Als viatgers afectats se'ls oferirà que es desplacin amb un altre tren en l'horari més aproximat al que hagin adquirit, sempre que sigui possible.

Podran obtenir tota la informació detallada en la pàgina web i el Twitter de Renfe i en el telèfon 912 320 320.