Publicat 19/11/2019 15:57:11 +01:00CET

Robles espera que Torra sigui "un parèntesi molt lamentable" de la història de Catalunya

La ministra de Defensa en funcions, Margarita Robles (arxiu).
Jesús Prieto - Europa Press - Archivo

MADRID, 19 nov. (EUROPA PRESS) -

La ministra de Defensa en funcions, Margarita Robles, ha reconegut aquest dimarts que va sentir "vergonya aliena" en veure la declaració del president de la Generalitat, Quim Torra, davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i espera que el seu mandat sigui només "un parèntesi molt lamentable en la història de Catalunya".

En declaracions als mitjans de comunicació, Robles ha lamentat els termes de la declaració de Torra en el judici per desobeir la resolució de la Junta Electoral Central que l'instava a retirar els llaços grocs de les façanes dels edificis públics.

"Com a demòcrata vaig sentir vergonya aliena en veure la declaració del senyor Torra. Espero que sigui un parèntesi, un parèntesi molt lamentable de la història de Catalunya", ha insistit la ministra.

Al seu parer, aquest "parèntesi" ha d'acabar "aviat" per permetre que a Catalunya "prevalgui l'esperit de diàleg i de convivència". "Torra representa aquest parèntesi lamentable per a la història de Catalunya, Catalunya no mereix un president com el senyor Torra", ha reiterat.