Publicat 13/4/2019 17:29:50 +02:00CET

Robles critica que PP, Cs i Vox hagin volgut "utilitzar políticament" la seva presència en processons

Robles acusa a Vox de "insultar" a las Fuerzas de Seguridad del Estado con su propuesta sobre el uso de armas
Eduardo Parra - Europa Press

VILA, 13 abr. (EUROPA PRESS) -

La ministra de Defensa, Margarita Robles, considera "encertada" la decisió de la Confraria de la Bona Mort de Mlaga per demanar als representants d'altres partits que no acudissin al trasllat del Crist de Mena i ha dit que ella també va ser convidada.

En declaracions a Europa Press, ha explicat que considera "correcta" la decisió de la cofraria de demanar als candidats de PP, Ciutadans i Vox que no acudeixin al trasllat del Crist de la Bona Mort.

Després de rebre la invitació, Robles ha relatat que va trucar el germ major de la confraria per agrair-li-ho, si bé li va anunciar que no acudiria perqu "no es podia barrejar la política amb la religió" i pel "respecte" a "la Setmana Santa, les tradicions, la cultura i la mateixa Legió".

Segons la ministra, van veure "amb sorpresa" i "amb cert malestar", com els candidats del PP, Ciutadans i Vox "volien utilitzar, com fan sempre, fins i tot les tradicions i la religió en clau política".

"Mai aquest Govern, ni jo com a ministra de Defensa, utilitzarem ni religió ni les Forces Armades en clau partidista", ha explicat. "Des d'aquest punt de vista no hi ha res més rebutjable, que valgui tot i voler utilitzar fins i tot la Setmana Santa per fer política", ha lamentat la titular de Defensa.

Segons Robles, "els qui no tenen programa polític han d'aferrar-se a qualsevol cosa, fins i tot a les tradicions de la Setmana Santa".