Publicat 15/10/2019 11:33:53 +02:00CET

Robles crida els contraris a la sentència a expressar la seva crítica pacíficament

La ministra de Defensa en funcions, Margarita Robles, durant la seva intervenció en el 'Forbes Summit Women 2019', que busca promoure la igualtat i l'apoderament femení, a Madrid (Espanya), a 2 d'octubre de 2019.
Eduardo Parra - Europa Press

MADRID, 15 oct. (EUROPA PRESS) -

La ministra de Defensa en funcions, Margarita Robles, ha sostingut aquest dimarts que en una democràcia com l'espanyola la violència no hi té lloc i per això la sentència del procés ha de ser "acatada i respectada" i qualsevol crítica ha de ser expressada sempre "per mitjans pacífics".

Robles ha presidit aquest dimarts el comiat de la delegació militar espanyola que participarà en els VII Jocs Mundials Militars que se celebren entre els dies 17 i 29 d'octubre a la ciutat xinesa de Wuhan.

En aquest marc, la ministra ha subratllat que la sentència del Tribunal Suprem contra els polítics independentistes presos demostra que Espanya compta amb un poder judicial independent i és una democràcia de la qual cal sentir-se "orgullós".

Segons ha defensat, la crítica a qualsevol sentència ha de manifestar-se "des d'un punt de vista jurídic" però, en qualsevol cas, "la llei cal acatar-la" perquè, en una democràcia, la violència no hi té lloc.

"Cal acatar-la i respectar-la perquè la crítica sempre ha de manifestar-se per mitjans pacífics", ha insistit, i ha reiterat que Espanya és una democràcia en què "es respecten els drets i llibertats".