Actualitzat 6/9/2019 14:22:53 +00:00 CET

Rivera recrimina a Nart que continuï com a eurodiputat tot i donar-se de baixa de Cs

- EUROPA PRESS

BARCELONA, 6 Set. (EUROPA PRESS) -

El president de Cs, Albert Rivera, ha recriminat a l'eurodiputat Javier Nart que mantingui el seu escó al Parlament Europeu tot i haver-se donat de baixa del partit.

En declaracions als mitjans aquest divendres, ha expressat el seu respecte per la decisió de Nart i de l'exportaveu d'Hisenda del partit Francisco de la Torre de donar-se de baixa de Cs: "La discrepància és legítima", i ha defensat que les decisions que ha pres la direcció del partit l'han portat a incrementar de 32 a 57 els seus escons al Congrés.

Així mateix, ha retret a De la Torre que digués que Rivera no havia contactat amb ell després de la mort del seu pare, perquè creu que ha utilitzat "la mort del seu pare per atacar antics companys i el projecte polític de Cs".

"No val tot en política. Per tant, un pot discrepar, anar-se'n per interessos personals, ho respecto. Però un no pot jugar amb informacions falses per perjudicar la imatge d'antics companys i d'un projecte polític", ha sostingut.

Rivera ha assegurat que sí que va enviar el seu condol a De la Torre i que el partit va enviar una corona de flors a l'enterrament.