Publicat 5/11/2019 11:05:20 +01:00CET

Rivera denuncia que l'independentisme "posa a la diana" la seva família amb unes pintades

Pintades a la botiga de la família d'Albert Rivera
TWITTER

MADRID, 5 nov. (EUROPA PRESS) -

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha denunciat aquest dimarts unes pintades que han fet a la botiga que regenta la seva família a Granollers, Barcelona, i ha criticat que els "posa a la diana". Les pintades consten d'un llaç groc i una diana, també en groc.

"Aquesta matinada uns covards han tornat a posar a la diana la meva família i han assenyalat una altra vegada la botiga de la meva mare i la meva tieta", ha denunciat el dirigent de Ciutadans en un missatge en el seu perfil de Twitter.

Segons ha censurat, aquest episodi posa en evidència "el dia a dia de molts espanyols que pateixen el separatisme" i tot, segons ha defensat, "pel fet de voler convivència en comptes d'independència".

La negoci familiar ha estat objecte de diversos actes vandàlics al llarg d'aquests mesos, fa menys d'un mes van pintar llaços grocs a la façana del comerç. El desembre del 2017, Rivera va denunciar unes altres pintades que deien "Ciutadans, no és la vostra terra ni la vostra lluita". Aleshores, el líder del partit taronja va qualificar "d'intolerables" aquestes actituds.