Publicat 11/10/2019 13:14:51 +02:00CET

Rivera demana a Sánchez i Casado comprometre's per escrit abans de les eleccions a impulsar reformes junts

El president de Ciutadans, Albert Rivera, durant un esmorzar informatiu organitzat per Nueva Economía Fórum.
Eduardo Parra - Europa Press

MADRID, 11 oct. (EUROPA PRESS) -

El president de Ciutadans i candidat a la Presidència del Govern central, Albert Rivera, ha proposat aquest divendres als líders del PSOE, Pedro Sánchez, i del PP, Pablo Casado, que tots tres es comprometin per escrit, abans de les eleccions generals, a impulsar reformes junts en la següent legislatura.

"Que ens comprometem tots tres per escrit" per, després de competir en la campanya electoral i defensar cadascun el seu projecte, garantir que "l'11 de novembre remarem tots en la mateixa direcció", el PSOE, el PP i Cs, i no "amb els qui volen trencar Espanya i amb els populistes que volen podemitzar l'economia", ha dit.

Rivera ha fet aquest plantejament en un esmorzar informatiu que ha organitzat Nueva Economía Fórum a Madrid, en què ha defensat que aquesta és "la millor forma de patriotisme" que poden exhibir els candidats a La Moncloa.

"Si guanyo les eleccions, em comprometo a trucar a l'oposició, als partits constitucionalistes, per tirar endavant aquestes reformes", i formar "un equip negociador i un equip de treball" i establir "un calendari", ha declarat després d'enumerar els deu assumptes prioritaris per a Ciutadans.