Rivera afirma que es compromet a negociar reformes a canvi de "desbloquejar" Espanya "guanyi qui guanyi"

Publicat 29/10/2019 12:00:47CET
Albert Rivera (Cs) durant un acte a la seu nacional de la formació taronja. Madrid (Espanya), 25 d'octubre del 2019.
Ricardo Rubio - Europa Press

SARAGOSSA, 29 oct. (EUROPA PRESS) -

El president de Ciutadans (Cs), Albert Rivera, ha manifestat aquest dimarts que es compromet a negociar reformes a canvi de "desbloquejar" Espanya després de les urnes: "Guanyi qui guanyi, l'11 de novembre em comprometo, a diferència d'altres, a desbloquejar Espanya i a negociar, des del govern o l'oposició".

Rivera, en un entrevista a Aragón TV, ha assenyalat que "en aquesta competició electoral seria molt millor un govern de Cs que un govern de Sánchez; crec que seria molt millor un govern liberal i moderat que un govern de Sánchez, en aquest cas del PSOE amb nacionalistes independentistes i Podem".

Així mateix, ha postil·lat, en una entrevista a Aragón TV, que no posa vetos. "Ningú no m'ha vetat a mi, ni ningú no ha vetat ningú, simplement és que jo vull guanyar Sánchez". Ha afegit que "ha d'haver-hi un compromís de tots els actors polítics, de tots els líders polítics per desbloquejar el país".

Albert Rivera ha explicat que els ciutadans volen que els polítics es posin d'acord, més enllà de discrepàncies. "Això és el que faré, mirar de guanyar Sánchez perquè no crec que sigui un bon president, no m'agraden les seves polítiques econòmiques, no m'agraden els seus pactes amb els independentistes, però si no guanyem i els ciutadans espanyols decideixen que Cs formi part de l'oposició caldrà negociar reformes a canvi de desbloquejar el país", ha recalcat.